Vrienden van Sparta

Als trotse sponsor van R.V. & A.V. Sparta Rotterdam proberen wij ons steentje bij te dragen aan gezondere samenleving. Niet omdat we ons verplicht voelen, maar juist omdat het past bij ons DNA.

Waarom dit bij ons DNA past? Het succes van onze onderneming hangt af van het functioneren en presteren van onze mensen. Bij ES-STEEL staan onze medewerkers en dus ook hun gezondheid centraal. Wij trekken dit breder door en stellen dat de gezondheid van alle mensen centraal hoort te staan.

Sport zorgt onder andere voor een betere conditie, een gezonde levensstijl en een goede nachtrust. Het verkleint het risico op een groot aantal aandoeningen als hart- en vaatziekten, obesitas, osteoporose, beroertes. Sporten in teamverband verbeterd niet alleen de fysieke gezondheid, maar ook de psychologische en sociale gezondheid. 

Logo R.V. & A.V. Sparta Rotterdam

R.V. & A.V. Sparta Rotterdam

Sparta Rotterdam werd opgericht in 1888 en is daarmee de oudste club in het betaald voetbal in Nederland. In 1976 is na de opdeling van Sparta de amateurvereniging R.V. & A.V. Sparta ontstaan. Als trotse sponsor hopen wij nog jaren onze naam te mogen verbinden aan dit mooie team!