Ons verhaal

ES-STEEL is gespecialiseerd als onderaannemer in betonstaalverwerking en ruwbouw in Nederland en België. Wij hebben ons in de jaren ontwikkeld van vlechtbedrijf, tot ijzersterke partner in vrijwel alle aspecten van betonstaalverwerking en ruwbouw. Bewapend met de juiste kennis en ervaring, staan wij klaar om u te ontlasten waar nodig. Hoewel wij een relatief jonge onderneming zijn, hebben wij een zeer ervaren team van specialisten. Met medewerkers met 25+ jaar ervaring kunnen we met trots zeggen dat ons team ons grootste kapitaal is.

Onze kernwaarden

" Vertrouwen " " Toewijding " " Integriteit " " Vakmanschap "

Onze kernwaarden helpen ons om op een doeltreffende manier samen te werken met onze opdrachtgevers en opdrachtnemers. Vertrouwen, toewijding, integriteit en vakmanschap staan hierbij centraal. Deze kernwaarden stellen ons in staat onze missie te verwezenlijken. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers en brengen vakmanschap terug in het veld. Dit doen wij d.m.v. ketenintegratie in het gehele wapeningstraject en het nastreven van hoge standaarden.

Onze visie

Medewerkers centraal

Onze mensen zijn ons grootste kapitaal en hier zijn we trots op. Samen met ons team werken wij aan de continuïteit van ons bedrijf. Hierbij zijn gemotiveerde en gezonde medewerkers de sleutel tot succes. Met hun kennis, ervaring en betrokkenheid met de organisatie gaan wij elke uitdaging aan. Zo zorgen we samen voor de tevredenheid van onze opdrachtgevers.

Duurzame relaties

Wij streven een duurzame relatie na, met zowel onze eigen mensen als met onze partners en opdrachtgevers. Zorgvuldig omgaan met elkaar is bij ES-STEEL dan ook vanzelfsprekend. Wij werken samen met partners die net als ons, mensen en het vak centraal stellen.

Betaalbare kwaliteit

Wij willen kwaliteit weer betaalbaar maken. Door te sturen op voortdurende efficiëntieverbetering én kwaliteitsverbetering realiseren we niet alléén toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers, maar ook de eindgebruiker.