Projecten

Wij hebben in het verleden met onze partners en opdrachtgevers, op uiteenlopende projecten gewerkt. Hieronder vindt u een greep uit de projecten waarvoor ES-STEEL werkzaam is geweest.

Wire 2022 Düsseldorf

Wire 2022 was een geweldige ervaring. Wij willen de organisatoren, medewerkers en collega’s bedanken voor deze fantastische week.
Wij hopen iedereen weer te zien tijdens Wire 2024!

MBG – AntCo Semicon Borealis

Borealis is een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van innovatieve oplossingen op het gebied van polyolefinen, basischemicaliën en meststoffen. Onlangs heeft het bedrijf besloten om de productiefaciliteiten op de locatie in Zwijndrecht (Antwerpen) uit te bereiden.

ES-STEEL zal in opdracht van MBG, 250.000 kg betonstaal verwerken voor dit project. De werkzaamheden zijn gestart in week 15 van 2022 en zullen worden afgerond in augustus van dit jaar.

Van Tornhaut – Queen’s Tower Brugge

Een imposante landmark verrijst binnenkort in de binnenstad van Brugge. Gericht op de toekomst en met oog voor duurzaamheid. Een vernieuwend vastgoedproject van acht verdiepingen hoog. Met een 25 meter hoge schuine betonwand elegant gecombineerd met warm hout en grote glaspartijen. Queen’s Tower wordt een echte eyecatcher en zal het straatbeeld domineren.

ES-STEEL heeft in opdracht van Van Tornhaut, 43.000 kg betonstaal verwerkt. De werkzaamheden zijn gestart in week 18 en zijn afgerond in week 19 van 2022.

Van Tornhaut – The Office te Tielt

Office One is een ultramoderne kantorencomplex dat wordt gerealiseerd in Tielt (BE). ES-STEEL zal in opdracht van Van Tornhaut, 350.000 kg betonstaal verwerken voor de bouw van dit complex.

Groep van Roey – Basisschool De Rekke Stabroek

Voor de uitbereiding van basisschool de Rekke, heeft de gemeente Stabroek (BE) extra grond aangekocht. ES-STEEL zal in opdracht van Groep van Roey, 90.000 kg betonstaal verwerken voor de fundering van de nieuwbouw van de basisschool.

Artes Roegiers – labogebouw campus Groenenborger UA

Op Campus Groenenborger van de Universiteit Antwerpen wordt een gloednieuw labogebouw gebouwd, met een centrale ontmoetingsruimte voor de volledige campus. ES-STEEL zal in opdracht van Artes Roegiers, voor dit project 400.000 kg betonstaal verwerken.

De Vries en Verburg – Gall & Gall Delfgauw

Voor de uitbereiding van het distributiecenter van Gall & Gall in Delfgauw, zal ES-STEEL 16.000 kg betonstaal leveren en verwerken. Hiernaast zullen óók de betontimmerwerken door ons worden uitgevoerd.

Paravicini Bergen op Zoom

Project Paravicini Bergen op Zoom afgerond!

Op een perceel van ruim 3.000 m² in Bergen op Zoom wordt een woonzorgvilla met 22 zorgappartementen en een appartementengebouw met 28 levensloopbestendige seniorenappartementen gerealiseerd.

ES-STEEL heeft voor dit project 109.000 kg betonstaal mogen leveren en plaatsen.

Altez industriebouw – Agreck te Herkingen

ES-STEEL heeft Altez Industriebouw mogen ondersteunen bij het plaatsen 278 wapeningskorven voor Agreck te Herkingen. Deze wapeningskorven vormen de fundering van een nieuw te plaatsen loods.

Dubaere Group | 2017 - Heden

Sinds 2017 ondersteunen wij Dubaere te Aalter binnen de draadtrekkerij. In nauwe samenwerking met het managementteam zorgen wij ervoor dat de productie optimaal verloopt. Onze operators verwerken warmgewalst draad tot geribd koudgewalst draad, om hier vervolgens bouwstaalmatten van te maken.

Columbus Steel | 2014 - 2017

Van 2014 tot en met 2017 hebben wij jaarlijks +/- 40.000 ton staal geproduceerd binnen de ijzercentrale van Columbus Steel. Hierbij hebben wij in deze periode het gehele proces aangestuurd en verzorgt. Naast het knippen, buigen en fabriceren van prefab units, heeft ES-STEEL ook de plaatsing bij een aantal grote en complexe projecten mogen verzorgen.

2016 - 2019