Experts in kwaliteit

Wij bouwen tijdelijk zandkastelen

Bouwen zit in ons DNA. Daarom gaan wij tijdens de bouwvak door met de bouw van zandkastelen op de stranden van Scheveningen en Oostende. Wij wensen

Experts in betonstaalverwerking & ruwbouw

ES-STEEL is gespecialiseerd als onderaannemer in betonstaalverwerking en ruwbouw in België en Nederland. Wij hebben ons in de jaren ontwikkeld van vlechtbedrijf, tot ijzersterke partner in vrijwel alle aspecten van betonstaalverwerking en ruwbouw. Bewapend met de juiste kennis en ervaring, staan wij klaar om u te ontlasten waar nodig.

Hoewel wij een relatief jonge onderneming zijn, hebben wij een zeer ervaren team van specialisten. Met medewerkers met 25+ jaar ervaring kunnen we met trots zeggen dat ons team ons grootste kapitaal is.

Betonstaalverwerking

Wij zijn specialisten in betonstaalverwerking. Van werkzaamheden in de ijzercentrale tot het leveren van wapening en van werkzaamheden in de draadtrekkerij tot het handmatig vlechten op de bouwplaats.

Ruwbouw

Wij ondersteunen onze partners bij het realiseren van projecten tot en met de ruwbouwfase. Wij storten funderingen, trekken buitenmuren op en plaatsen daken. Van individueel tot seriematig en van klein- tot grootschalig.

warmgewalst draad

Wij leveren warmgewalst draad aan draadtrekkerijen en producenten in Nederland en België, volgens alle gewenste kwaliteitsstandaarden.

Wij ontlasten onze opdrachtgevers

Om onze opdrachtgevers nog verder te ontlasten, levert ES-STEEL betonstaal voor aangenomen projecten in Nederland en België. Door nauw samen te werken met onze partners, kunnen wij betonstaal in allerlei afmetingen, vormen, oplages en samenstellingen leveren. Onze medewerkers kunnen deze producten vervolgens verder verwerken op de werf. Dit stelt ons in staat om onze opdrachtgevers in het gehele proces te ontlasten.

Onze opdrachtgevers

Wij zijn trots op onze bijdrage aan het resultaat van onze opdrachtgevers. Want hun resultaat is óók ons succes.